Εποχή Φλεβαράκη στο Ρέθυμνο!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εποχή Φλεβαράκη στο Ρέθυμνο!

Εποχή Φλεβαράκη στο Ρέθυμνο!

Νέα εποχή στο Ρέθυμνο, που εμπιστεύτηκε τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος κατά την παρουσίαση του υποσχέθηκε ότι θα κάνει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο!

«Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα από τις σοβαρότερες της κατηγορίας, βοηθά την νεολαία και υπόσχομαι να κάνουμε τον κόσμο να έχει έναν ακόμα λόγο να έρθει στο γήπεδο να δει την ομάδα μας. Μέσα από την ομαδική δουλειά και συνεργασία θα έρθουν και τα καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος προπονητής, που τόνισε ακόμα: «Υπάρχει ένα πλάνο, αλλά χρειάζεται να κάνουμε λίγη υπομονη».

 Ο νικητής θα πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στους συναρπαστικότερους τελικούς της Basket League! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός,   η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, αφού καλωσόρισε τον Κώστα Φλεβαράκη, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε με τον συγκεκριμένο προπονητή, που έχει δείξει τις δυνατότητές του. Στόχος μας μαζί του είναι να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω σε αγωνιστικό επίπεδο».

Best of internet