Μπιλ: «Θα υπογράψω μόνο max συμβόλαιο»

Μπιλ: «Θα υπογράψω μόνο max συμβόλαιο»

Μπιλ: «Θα υπογράψω μόνο max συμβόλαιο»

bet365

Μόνο αν του προσφέρουν maximum συμβόλαιο θα υπογράψει ξανά στους Ουίζαρντς ο Μπράντλεϊ Μπιλ, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Ο γκαρντ των «μάγων», ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο 3 του ντραφτ το 2012 θεωρείται εκ των κορυφαίων σούτινγκ γκαρντ του ΝΒΑ, ωστόσο έχει επιβαρυμένο ιστορικό τραυματισμών.

Παρόλα αυτά, πιστεύει πως οι Ουίζαρντς θα του δώσουν αυτό που τόσο θέλει, ένα μάξιμουμ συμβόλαιο δηλαδή, προκειμένου να ανανεώσει.

«Θέλω να εκτιμηθώ με τον σωστό τρόπο. Νιώθω πως είμαι ένας max παίκτης και αυτό ψάχνω. Αν δεν μπορεί η Ουάσινγκτον να μου το προσφέρει τότε θα σκεφτώ κάπου αλλού. Είμαι σίγουρος όμως πως λογικά δε θα με αφήσουν να φύγω. Στο τέλος, εκεί θέλω να παίζω και πιστεύω ότι θα γίνει η συμφωνία», είπε ο Μπιλ.

Τον επόμενο μήνα μένει ελεύθερος από τους Ουίζαρντς, με την ομάδα της Ουάσινγκτον να είναι η μοναδική που μπορεί να του προσφέρει 5ετές συμβόλαιο.

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος μπορούν να του δώσουν μέχρι 4 χρόνια συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως καμιά ομάδα δεν μπορεί να του δώσει τα λεφτά που ενδεχομένως να προσφέρουν οι Ουίζαρντς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα