Μπλατ: «Επιστέφω άμεσα, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση»

Gazzetta team
Μπλατ: «Επιστέφω άμεσα, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση»

bet365

Τη βεβαιότητα του πως θα επιστρέψει άμεσα στους πάγκους τη νέα αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπλατ, τονίζοντας πως είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση.

Μετά την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία των Κλίβελαντ Καβαλίερς στα μέσα της σεζόν, ο Ντέβιντ Μπλατ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Αμερικανοισραηλινό προπονητή, που έχει συνδεθεί τον τελευταίο καιρό με αρκετές ομάδες τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στην Ευρώπη, να τονίζει σε δηλώσεις του πως θα επιστρέψει σίγουρα στους πάγκους τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση, απ' όπου και αν αυτή προέρχεται.

«Δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μένει μακριά από τους πάγκους για πολύ ακόμα. Θα προπονώ σίγουρα κάποια ομάδα τη νέα χρονιά. Δεν πρόκειται να μείνω εκτός για πολύ ακόμα. Δεν είναι στη φύση μου. Θέλω να εργάζομαι. Θα επιστρέψω σίγουρα. Μπορεί να βρεθώ σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου. Πέρασα από κάποιες συνεντεύξεις στο ΝΒΑ το τελευταίο διάστημα και πραγματικά περίμενα πως θα μου δινόταν κάποια ευκαιρία. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τελικά όπως θα ήθελα και πλέον κοιτάζω μπροστά».

 

NBA Τελευταία Νέα