Eνδιαφέρον Παναθηναϊκού για Θανάση! (pic)

Eνδιαφέρον Παναθηναϊκού για Θανάση! (pic)

Gazzetta team
Eνδιαφέρον Παναθηναϊκού για Θανάση! (pic)

bet365

Για έντονο ενδιαφέρον και προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εντάξει στο δυναμικό του τον Θανάση Αντετκούνμπο ενόψει της νέα σεζόν, κάνουν λόγο οι Ιταλοί.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι απόλυτα προσηλωμένος στη σειρά των τελικών της Basket League, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, οι «πράσινοι» σκέφτονται ήδη και την επόμενη μέρα, με την ιστοσελίδα Sportando να κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον και προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πείσει τον Θανάση Αντετοκούνμπο να γυρίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με το «Τριφύλλι».

Ο 23χρονος αδερφός του Γιάννη Αντετκούνμπο βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια στις ΗΠΑ μαζί με τον «Greek Freak», αγωνιζόμενος κατά κύριο λόγο στη D-League του ΝΒΑ, ενώ στην τρέχουσα σεζόν το μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί στον «μαγικό κόσμο» έγινε πραγματικότητα, μιας και οι Νικς του πρόσφεραν 10ημερο συμβόλαιο.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη θυγατρική ομάδα των Νικς τελειώνοντας τη σεζόν στη D-League με 10.9 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 44 αγώνες.

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να φέρει τον Θανάση Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα τη νέα σεζόν. Ο αδερφός του Γιάννη Αντετκούνμπο είναι ένας από τους στόχους της ελληνικής ομάδας για την επόμενη χρονιά. Επίσημες διαπραγματεύσεις δεν έχουν υπάρξει ακόμα, όμως η ομάδα ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τον παίκτη και ελπίζει πως θα καταφέρει να τον πείσει», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ των Ιταλών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα