«Με ριπλέι μπορείς να δεις βήματα»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔ

«Με ριπλέι μπορείς να δεις βήματα»

«Με ριπλέι μπορείς να δεις βήματα»

Ο Στέλιος Συμεωνίδης, πρόεδρος της ΚΕΔ, τόνισε πως με… γυμνό μάτι δεν είδε βήματα, ωστόσο από τα ριπλέι βλέπει παράβαση στη φάση του Βασίλη Σπανούλη.

«Με γυμνό μάτι δεν είδα βήματα, από την τηλεόραση. Αν κάτσεις και το δεις πέντε φορές, με ριπλέι, το αναλύσεις, το ξαναδείς, μπορεί να δεις βήματα. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ θέλει να μην παίξει, το διάβασα στα σάιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει ανακοίνωση επίσημη. Αν κάποιος είπε κάτι εν βρασμώ ψυχής, δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη θέση μιας ομάδας», δήλωσε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena. 

Για τα όσα έγιναν στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη τόνισε: «Στα σεμινάρια - και το λέω γιατί εγώ το είχα διδάξει στους διαιτητές - τους είχα πει ότι υπάρχει το γράμμα του νόμου, αλλά πάντα υπάρχει και το πνεύμα του αγώνα. Έκανε λάθος 100% ο πρώτος διαιτητής, δεν ξέρω τι θα πει ο παρατηρητής, ο Νίκος Ζαβλανός, που είναι πολύ έμπειρος, όπως έμπειροι είναι και οι δύο άλλοι. Το πνεύμα του αγώνα όμως έλεγε πως δεν χρειαζόταν να πάρει μια τέτοια απόφαση. Ήθελε 18 δευτερόλεπτα, ο αγώνας είχε κριθεί, ήταν λάθος του», ενώ στάθηκε και σε άλλα λάθη: «Ένα καλάθι μετρούσε, είχε κι άλλες φάσεις ο αγώνας, δεν ξέρω τι θα πει ο παρατηρητής, ό,τι έβλεπα από την τηλεόραση». 

Όσο για την αποβολή του ΜακΝίλ με δύο τεχνικές ποινές στη δεύτερη περίοδο, μετά από διαμαρτυρία, είπε: «Ο ΜακΝίλ δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι, γίνονται πολλά φάουλ σε κάθε αγώνα, πάρα πολλά, που δεν σφυρίζονται, αλλά δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι. Λάθη γίνονται παντού, αλλά δεν πρέπει να βρίζουμε». 

Τέλος, αναφορικά με την ανακοίνωση του Άρη, ο πρόεδρος της ΚΕΔ δήλωσε:: «Ο Άρης σαφώς και θα έχει κάτι στο μυαλό του, ας έρθουν να τους ακούσουμε, κάθε ομάδα αποφασίζει για τις κινήσεις της. Δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω, θα πρέπει να τους ακούσω, δε νομίζω ότι ήταν η διαιτησία η αιτία που έχασε τους αγώνες, έχανε με 15-17 πόντους. Ο καθένας έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται. Διάβασα π.χ. ότι ο ΠΑΟ δε θέλει να παίξει και κατέθεσε ένσταση, ο καθένας το βλέπει από τη μεριά του».

Best of internet