Aποθεώθηκε στην επιστροφή του ο Πορζίνγκις! (pics & vids)

Aποθεώθηκε στην επιστροφή του ο Πορζίνγκις! (pics & vids)

Gazzetta team
Aποθεώθηκε στην επιστροφή του ο Πορζίνγκις! (pics & vids)

bet365

Η rookie season του Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει φτάσει στο τέλος της, με τον Λετονό να απολαμβάνει τις διακοπές του και να γνωρίζει αποθεωτική υποδοχή στην επιστροφή του στη Σεβίλλη.

O Κρίσταπς Πορζίνγκις ήταν ένας από τους rookie που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν. Παρότι η επιλογή του στο Νο.4 του Draft του 2015 από τους Νικς προκάλεσε ερωτηματικά σε πρώτη φάση, ο 20χρονος Λετονός έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Φιλ Τζάκσον, τελειώνοντας τη χρονιά με 14.3 πόντους και 7.3 ριμπάουντ.

Απολαμβάνοντας πλέον τις διακοπές του, ο Πορζίνγκις επέστρεψε την Κυριακή (22/5) στη Σεβίλλη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας, από την οποία και αναδείχθηκε έχοντας ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της από το 2011 σε ηλικία 15 ετών, με το κοινό της πόλης και τη διοίκησης του συλλόγου να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα