Κούζμιτς: «Πρώτη φορά που με διώχνουν, μπορούσα πολύ καλύτερα»

Κούζμιτς: «Πρώτη φορά που με διώχνουν, μπορούσα πολύ καλύτερα»

Κούζμιτς: «Πρώτη φορά που με διώχνουν, μπορούσα πολύ καλύτερα»

bet365

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς παραδέχθηκε πως οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές κι εξήγησε γιατί.

Η επομένη (21/4) της απομάκρυνσης του Σάσα Τζόρτζεβιτς απ' τον πάγκο ήταν κι η τελευταία ημέρα του ως μέλος του Παναθηναϊκού. Έκτοτε ο 26χρονος Βόσνιος σέντερ παραμένει ελεύθερος και μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη ζωή στο «Τριφύλλι» και μετά απ' αυτή.

«Νομίζω είναι καλή εμπειρία για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που με διώχνουν. Πρέπει να το περάσεις κι αυτό στη ζωή. Μπορούσα να 'χα παίξει πολύ καλύτερα, πρέπει να το δουλέψω. Λυπάμαι που δεν πήγαμε στο Final 4, αφού είχαμε την ευκαιρία. Αγωνιζόμουν στην Α1 και στη Euroleague μέχρι που ήρθαν νέοι παίκτες και περίσσευα στην Α1» είπε στη βοσνιακή ιστοσελίδα mondo.rs και συνέχισε: «Η απομάκρυνση του Τζόρτζεβιτς ήταν ένας απ' τους λόγους και της δικής μας. Νομίζω πως ο Τζόρτζεβιτς είναι εξαιρετικός προπονητής και ψυχολόγος, το οποίο κάποιοι παίκτες εκτιμούν».

«Είχαμε την πίεση να δικαιολογήσουμε τον Τζόρτζεβιτς για την επιλογή μας. Μείναμε ενωμένοι, εγώ, ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς κι ο προπονητής. Ήταν βάρος, έπρεπε να κάνουμε περισσότερο και ν' αποδείξουμε πράγματα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα