Ξανθόπουλος: «Πάμε όλοι μαζί για το break»

Ξανθόπουλος: «Πάμε όλοι μαζί για το break»

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε πως δεν πρέπει να σκέφτονται την κούραση και πως παρουσίασαν δύο πρόσωπα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο άσος του Άρη είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Είχαμε δύο πρόσωπα σήμερα. Ένα πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση, όπου βγάλαμε ενέργεια, πιέσαμε στα τέσσερα τέταρτα και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Η ΑΕΚ άλλαξε την άμυνά της, έπαιξε με αλλαγές, δεν διαβάσαμε σωστά τα μις ματς, ενώ η ΑΕΚ το έκανε, κυρίως στο πικ εν ρολ με τον Μπράουν, έβαλαν και κάποια μεγάλα σουτ και έτσι έκανε το μπρέικ.

Θα δούμε τα λάθη μας και θα ετοιμαστούμε για τον δεύτερο αγώνα. Το έχουμε ξανακάνει. Έχουμε κερδίσει στο ΟΑΚΑ, η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις και πάμε όλοι μαζί για το break. Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα, το έδειξε και σήμερα.

Υπάρχει κούραση, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Τα παιδιά που έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό έχουν καταπονηθεί πολύ, είναι τέλος της χρονιάς όμως και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την κούραση. Δεν ήταν μόνο θέμα κούρασης, ήταν και αυτό που είπα πριν ότι άλλαξε η ΑΕΚ την άμυνά της».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα