Πρίφτης: «Είχε περισσότερη ενέργεια η ΑΕΚ»

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1-0

Πρίφτης: «Είχε περισσότερη ενέργεια η ΑΕΚ»

Πρίφτης: «Είχε περισσότερη ενέργεια η ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και μίλησε για το κακό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του και τόνισε πως υπάρχει κίνητρο. 

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε περισσότερη ενέργεια από μας. Κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και ένα πολύ κακό δεύτερο. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι ότι η ΑΕΚ άλλαξε την τακτική της στο πικ εν ρολ στο “5” εκεί που χτυπούσαμε εμείς, όπως είχαμε κάνει και με τον Παναθηναϊκό. Έπαιξε με κοντό σχήμα, έκανε αλλαγές στα σκριν και εκεί το παιχνίδι πήγε στο “ένας εναντίον ενός”. Εκεί δεν είχαμε πόδια, χάσαμε όλες τις μάχες σε άμυνα και επίθεση, μπήκαν και κάποια μεγάλα σουτ, αλλά έτσι είναι… Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να μελετήσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε με καλύτερες προϋποθέσεις.

Να είστε σίγουροι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο. Απλώς ρωτήθηκα χθες στη συνέντευξη Τύπου για την σημασία των αγώνων και έπρεπε να απαντήσω. Πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτοί οι αγώνες. Παίζεις μέχρι εκεί που διεκδικείς το πρωτάθλημα κι όταν αποκλείεσαι πας σπίτι σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε τα βλέπουμε με κίνητρο αυτά τα ματς».

Best of internet