Φελντέιν: «Θα γίνουν δυνατές μάχες»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19/5 19:30

Φελντέιν: «Θα γίνουν δυνατές μάχες»

Φελντέιν: «Θα γίνουν δυνατές μάχες»

Λίγες ώρες πριν από τον πρώτο «αιώνιο» τελικό ο Τζέιμς Φελντέιν γράφει τις σκέψεις τους για το παιχνίδι στο ΣΕΦ (19/5, 19:30).  

Ο Τζέιμς Φελντέιν ανανέωσε το blog του στο esake.gr εν όψει των τελικών της Α1

«Γεια σας,

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη της τελικής σειράς του πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Πάντα το πρώτο παιχνίδι κάθε γύρου είναι δύσκολο και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν και θα γίνει μια καλή σειρά αγώνων.

Επίσης, το πρώτο ματς είναι και πολύ σημαντικό. Εμείς τελειώσαμε την προηγούμενη σειρά αγώνων μόλις πριν λίγες μέρες, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν παραπάνω καιρό ξεκούρασης. Είμαι σίγουρος ότι έχουν παρακολουθήσει τον τρόπο παιχνιδιού μας και έχουν δει πολλά βίντεο.

Θα ξεπεράσουν τους 142 πόντους οι αιώνιοι στην πρώτη μεταξύ τους μάχη για την αναάδειξη του πρωταθλητή; Στο 1.85 αυτό το ενδεχόμενο στη Mybet.

Εμείς έχουμε νέο προπονητή. Έχουμε τρεις νέους παίκτες που δεν έχουν παίξει αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος ο Ολυμπιακός θα είναι προετοιμασμένος να μας αντιμετωπίσει, πράγμα λογικό, αφού πρόκειται για τελικό. Άλλωστε γι' αυτό παίζουμε μπάσκετ. Οι καλύτεροι παίζουν με τους καλύτερους. Αυτή τη στιγμή είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, οπότε θα γίνουν δυνατές μάχες.

Ελπίζω ο αντίπαλος να μην έχει την ίδια απόδοση που είχε την τελευταία φορά που παίξαμε στο ΣΕΦ. Και εμείς, βέβαια, θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Γνωρίζουμε ότι παίζουν πολύ δυνατά στην έδρα τους και επιχειρούν πολλά τζαμπ σουτ, ειδικά τρίποντα. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Ο προπονητής έχει ολοκληρωμένη εικόνα για αυτούς κι εμείς έχουμε παίξει κι άλλες φορές εναντίον τους.

Οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μας δεν έχουν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, οπότε δεν έχουν νιώσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και, γενικά, αυτό που συμβαίνει έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Όμως εμείς τους μιλάμε καθημερινά για να καταλάβουν ότι πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια, για διαφορετικό μπάσκετ, δεν μοιάζει καν με παιχνίδι Ευρωλίγκας.

Θα τα ξαναπούμε,

Τζέιμς».

Best of internet