ΛεΜπρόν για Μπος: «Προτιμώ να είναι υγιής...»

ΛεΜπρόν για Μπος: «Προτιμώ να είναι υγιής...»

ΛεΜπρόν για Μπος: «Προτιμώ να είναι υγιής...»

bet365

Ο Κρις Μπος βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον συμβουλεύει να δει πρώτα από όλα τη ζωή του.

Τα δυο τελευταία χρόνια ο Μπος ταλαιπωρείται από θρόμβους στο αίμα του και το ιατρικό επιτελείο των Μαϊάμι Χιτ δεν του επιτρέπει να παίζει. Πέρσι έχασε το τελευταίο μέρος της σεζόν, ενώ φέτος δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα του στα playoffs.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον οποίο ο Μπος διατηρεί φιλικές σχέσεις, παρότι δεν είναι πλέον συμπαίκτες μίλησε στην ιστοσελίδα cleveland.com για τον φίλο του και τον συμβούλεψε να βάλει πάνω από όλα την υγεία του.

«Δεν έχω ενημέρωση μέρα με την ημέρα, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω όπως θα ήθελα. Παρόλα αυτά, ως φίλος και αδερφός του Κρις, επικοινωνώ μαζί του συχνά και δεν μπορώ να πω ότι αντιλαμβάνομαι αυτό που περνάει για δεύτερη σερί σεζόν», είπε αρχικά ο Τζέιμς.

«Πιστεύω πως η υγεία και η οικογένειά του είναι τα πιο σημαντικά πράγματα. Το μπάσκετ είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μας και ξεκάθαρα, θέλει να βρίσκεται στο παρκέ. Ως φίλος όμως θα ήθελα να είναι όσο πιο υγιής γίνεται», πρόσθεσε.

Όπως και να 'χει, το ιατρικό επιτελείο των Χιτ έχει διαβεβαιώσει πως θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημά του Μπος και να μην ολοκληρώσει τόσο άδοξα και πρόωρα την καριέρα του ο Αμερικανός φόργουορντ.

 

NBA Τελευταία Νέα