Στο μουσείο του Άρη ο Γιαννάκης (vid)

Στο μουσείο του Άρη ο Γιαννάκης (vid)

Στο μουσείο του Άρη ο Γιαννάκης (vid)

Στο μουσείο μπάσκετ του Άρη βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος γύρισε το χρόνο πίσω, όταν συμφώνησε να αγωνιστεί στους «κίτρινους».  

Ο ζωντανός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube και έστειλε το μήνυμά του για τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Άρης να επιστρέψει στην κορυφή.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Επίσκεψη στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο 57χρονος κόουτς έδωσε αθλητικό υλικό από την εποχή που αγωνιζόταν στον Άρη και ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Μουσείου, Πέτρο Ράσογλου, στον χώρο που φιλοξενεί τη λαμπρή ιστορία του Αυτοκράτορα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για το Μουσείο βλέποντας τα εκθέματα και τα βίντεο. Στη συνέχεια, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της Άρης Κ.Α.Ε., θυμήθηκε την εποχή που ο Άρης μεσουρανούσε στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, εξιστόρησε το πώς ντύθηκε στα κίτρινα το 1984 και έστειλε το μήνυμά του για τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την επιστροφή της ομάδας μας στην ελίτ»

Συνέντευξη: Παναγιώτης Γιαννάκης

Best of internet