Ο ευτυχισμένος Ιτούδης και ο ευδιάθετος Βέσελι

Ο ευτυχισμένος Ιτούδης και ο ευδιάθετος Βέσελι
Το gazzetta.gr βρέθηκε στο ξενοδοχείο των αποστολών και κατέγραψε τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων μετά τη λήξη του Final 4.

Πώς περνούν οι νικητές μετά την κατάκτηση της Euroleague; Οι ηττημένοι από την δική τους πλευρά τι κάνουν τις ώρες μετά τον τελικό. Αυτά τα ερωτήματα απαντώνται μόνο αν είσαι στο λόμπι του ξενοδοχείου των αποστολών και το gazzetta.gr βρέθηκε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Final 4.

Ο τελικός είχε ολοκληρωθεί και η Φενέρμπαχτσε έφτασε πρώτη στο ξενοδοχείο. Λίγοι οπαδοί την περίμεναν ώστε να εκφράσουν τις ευχαριστίες και τη συμπαράστασή τους ενώ η Πρωταθλήτρια Ευρώπης έφτασε γύρω στις 2 τα ξημερώματα με περίπου 100 φίλους των Ρώσων να την περιμένουν στην υποδοχή. Αρκετοί φυσικά φίλοι και συγγενείς έτρεξαν να αγκαλιάσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο.

Ο Κάιλ Χάινς πραγματικός τζέντλεμαν με τη μινιατούρα του τροπαίου στο χέρι μπήκε στο καθιστικό και χαιρέτησε έναν έναν τους θαμώνες τους περισσότερους δε γνώριζε. Για το τέλος άφησε τη γυναίκα του της οποίας χάρισε ένα μεγάλο φιλί και μία μεγαλύτερη αγκαλιά.

Ο Δημήτρης Ιτούδης με τη σύζυγό και την γενεθλιάζουσα κόρη του μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες συνεργάτες και τις οικογένειές τους με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη.

Ο Νάντο Ντε Κολό με την Ισπανίδα γυναίκα του και το λίγων μηνών μωρό τους ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς με τον αδερφό του και Σέρβους φίλους πρόλαβε να πιει ένα γρήγορο ποτό σε κοντινό μπαράκι του ξενοδοχείου μέχρι σύσσωμη η αποστολή της ΤΣΣΚΑ φύγει για να γιορτάσει το τρόπαιο.

Στο ίδιο μπαράκι βρέθηκε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την κόρη του και κοντινούς του φίλους. Ο Σέρβος φυσικά δεν διασκέδαζε, απλά είχε χρόνο να μιλήσει με κοντινούς του ανθρώπους μιας και είναι ο ιδανικός τρόπος να ηρεμήσεις μετά από έναν τόσο έντονο τελικό.

Πίσω στο ξενοδοχείο ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνομιλούσε με λίγους φίλους απαλλαγμένος από το άγχος αφού η Λοκομοτίβ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για φέτος ενώ έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Γιαν Βέσελι. Ο Τσέχος έμεινε στο λόμπι μέχρι πρωίας με οικογένεια και φίλους και η αλήθεια είναι πως δεν έδειχνε και τόσο στεναχωρημένος για τις 1/10 βολές που είχε στον τελικό.

Ο Τζίτζι Ντατόμε απίστευτα ευγενικός και ήσυχος, δεν προκάλεσε πίνοντας χαλαρά μια μπύρα ενώ δέχτηκε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζητούσε. Ο Ιταλός πάντως φαινόταν στεναχωρημένος από την ήττα.

Απόντες οι Βάσκοι οι οποίοι προτίμησαν με πτήση τσάρτερ να αποχωρήσουν άμεσα για την Βιτόρια αφού οι υποχρεώσεις τους στο ισπανικό πρωτάθλημα έχουν φτάσει στην τελική τους ευθεία.