Ενημέρωσε για τα εισιτήρια με Άρη η ΑΕΚ

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 21/5 19:00

Ενημέρωσε για τα εισιτήρια με Άρη η ΑΕΚ

Ενημέρωσε για τα εισιτήρια με Άρη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια της δεύτερης αναμέτρησης με τον Άρη (21/5) για τη σειρά που θα κρίνει τις θέσεις 3-4. 

Η ενημέρωση στο aekbc.gr αναφέρει: «Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων για την δεύτερη αναμέτρηση της τρίτης φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αντίπαλο τον Άρη στο ΟΑΚΑ (21/05, 19:00) ξεκίνησε.
Η προπώληση γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr) και μέσω της viva.gr, αλλά κι από τα συνεργαζόμενα σημεία της (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.
Basket League ΣΚΡΑΤΣ  ΕΣΑΚΕ  Eurocup».

Best of internet