Πρίφτης: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»

Πρίφτης: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε το δύσκολο έργο της ομάδας του στο 5ο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (14/05, 18:00/Novasports 3) κι υπογράμμισε τα όσα πρέπει να κάνει ο Άρης για να διεκδικήσει τις πιθανότητες του στο ΟΑΚΑ.

«Στόχος μας στην ημιτελική σειρά των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σ’ αυτούς τους δύσκολους αγώνες. Με τις δύο νίκες και την ισοφάριση σε 2-2, το πετύχαμε απόλυτα. Το ότι η σειρά πήγε πέμπτο παιχνίδι σίγουρα μας χαροποιεί, καθώς αυτό είχε αρκετά χρόνια να συμβεί. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δυσκολότερο από τα πέντε παιχνίδια. Παίζουμε στην έτσι κι αλλιώς δύσκολη έδρα του αντιπάλου μας, τον οποίο αναμένουμε να παρουσιαστεί πιο συσπειρωμένος και αποφασισμένος.

Εμείς μετά από 4 αγώνες σε 8 μέρες, πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, «διαβάζοντας» και παίρνοντας σωστές αποφάσεις και κάνοντας τα λιγότερα δυνατά λάθη, όπως συνέβη στους τελευταίους δύο αγώνες. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Θα δώσουμε τη μάχη μας, γνωρίζοντας ότι είμαστε το αουτσάιντερ», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα