Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ που... πληρώνουν!

Gazzetta team
Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ που... πληρώνουν!
Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπά στο Βερολίνο και στο παρκέ αναμένεται να παρακολουθήσουμε μεγάλες... μάχες με στόχο μία θέση στον τελικό του Final 4!

Το τζάμπολ θα γίνει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Ο άσος για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη τιμάται στο 1.30, ενώ το διπλό για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 3.60! Όποιος βλέπει εύκολη επικράτηση της ΤΣΣΚΑ δεν έχει παρά να κρατήσει τον άσο με χάντικαπ, που πληρώνει 2.25, εφόσον η «Αρκούδα» επικρατήσει με περισσότερους από 9.5 πόντους, ενώ ο άσος από ημίχρονο τιμάται στο 1.50! Παιχνίδι μπορεί να γίνει ακόμα με το σύνολο πόντων, με το line να έχει τοποθετηθεί στους 159.5 πόντους.

Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει να... ξεφύγει από τα κλασικά στοιχήματα, μπορεί να κάνει παιχνίδι με τα ειδικά των παικτών! Πληθώρα επιλογών, με το line του Χάινς στους 10.5 πόντους, του Τεόντοσιτς στους 17.5 πόντους και του Ντε Κολό στους 18.5! Αν ο Γάλλος γκαρντ που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και MVP της Euroleague σημειώνει πάνω από 18 πόντους θα πληρώσει στο 1.90. Από την πλευρά της Λοκομοτίβ Κούμπαν ξεχωρίζουν ο Μάλκομ Ντιλέινι (15.5 πόντοι) κι ο Άντονι Ράντολφ (15.5 πόντοι), ενώ πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν κι άλλες επιλογές εκτός από τους πόντους. Για παράδειγμα, αν ο Τεόντοσιτς μοιράσει περισσότερες από 6 ασίστ θα πληρώσει στο 1.85, ενώ αν ο Ράντολφ μαζέψει περισσότερα από 6 ριμπάουντ θα σας στείλει ταμείο επίσης με απόδοση 1.85.

Εξασφάλισε 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στον άλλον ημιτελικό θα... συγκρουστούν η Φενέρμπαχτσε με τη Λαμποράλ Κούτσα. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το φαβορί κι ο άσος βρίσκεται στο 1.35, με το διπλό των Βάσκων να τιμάται στο 3.40! Εξαιρετική απόδοση για όποιον βλέπει την έκπληξη. Το line στο σύνολο των πόντων έχει τοποθετηθεί στους 156.5, ωστόσο υπάρχουν κι επιπλέον επιλογές, όπως το over 159.5 στο 2.20! Από εκεί και πέρα, αν οι Τούρκοι πετύχουν περισσότερους από 81 πόντους θα πληρωθείτε σε απόδοση 1.85, ενώ το αντίστοιχο line της Λαμποράλ έχει τοποθετηθεί στους 75.5 πόντους.

Τώρα, στα ειδικά των παικτών ξεχωρίζουν ο Ντίξον κι ο Ντατόμε από πλευράς Φενέρμπαχτσε, με το line τους να βρίσκεται στους 12.5 πόντους, ενώ από την άλλη, οι Βάσκοι θα βασιστούν στον Άνταμς (14.5 πόντοι), ο οποίος απέδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, στον Τζέιμς (10.5 πόντοι) και φυσικά στον Γιάννη Μπουρούση. Ο τελευταίος θα πληρώσει στο 1.85 εφόσον σκοράρει περισσότερους από 14 πόντους και σε ίδια απόδοση αν κατεβάσει περισσότερα από 8 ριμπάουντ. Όσο για τις ασίστ; Μάικ Τζέιμς και Μπόμπι Ντίξον δείχνουν πολύ καλές επιλογές, με το over 3.5 στις τελικές πάσες που θα μοιράσουν να τιμάται στο 1.85.