ΠΣΑΚ: «Έλεος πια!»

ΠΣΑΚ: «Έλεος πια!»

Τα παιχνίδια των ημιτελικών σειρών είχαν αρκετή ένταση κι ο ΠΣΑΚ καταδικάζει όσα διαδραμματίστηκαν και στις δύο σειρές. 

ΠΣΑΚ: «Έλεος πια!»

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, για όσα συνέβησαν στα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας.
Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μεγάλη ένταση στα παιχνίδια και γι' αυτό το λόγο μάλιστα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη, όμως, η κατάσταση ΔΕΝ πρέπει να ξεφεύγει!
 
Δεν εξετάζουμε, αν κάποιοι οπαδοί φορούν κίτρινα, μαύρα, μπλε, πράσινα, κόκκινα ή άσπρα διακριτικά, όμως, αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο και πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι αρμόδιοι, να πάρουν τα μέτρα τους. ΔΕΝ αναφερόμαστε σε όλους τους φιλάθλους αλλά σε κάποιες μερίδες. Στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες, βρέθηκαν παίκτες, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι αλλά και οι...οικογένειές τους!
 
ΕΛΕΟΣ πια!!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτό που γίνεται!!!
 
Η ανάληψη των ευθυνών, θεωρούμε ότι έχει μία ιεραρχία. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, το οποίο συντηρεί χιλιάδες οικογένειες, έχει φέρει αμέτρητες διακρίσεις στη χώρα μας και οδηγεί χιλιάδες παιδιά στα γήπεδα.
Με τη δική μας συμπεριφορά του ευ αγωνίζεσθε, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να μας προστατεύσουν», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ.

Best of internet