Μπουρούσης: «Είμαι κάτι σαν... πατέρας των συμπαικτών μου» (vid)

Μπουρούσης: «Είμαι κάτι σαν... πατέρας των συμπαικτών μου» (vid)
Χαρούμενος που βρίσκεται ξανά σε Final 4 είναι ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος μίλησε για τον... πατρικό ρόλο που έχει στην Λαμποράλ Κούτσα.

Ο κορυφαίος σέντερ της φετινής Euroleague μίλησε στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο Youtube και τόνισε πως είναι χαρούμενος που επιστρέφει στο ίδιο μέρος, 7 χρόνια μετά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή στο ίδιο μέρος ήταν και η πρώτη μου φορά, 7 χρόνια πριν. Δείξαμε παιχνίδι με παιχνίδι μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να βρεθούμε εδώ και είναι μια όμορφη ιστορία ότι το καταφέραμε», είπε αρχικά.

Για την φετινή βελτίωσή του:
«Σίγουρα κάνω κάποια πράγματα καλύτερα φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Περάσοβιτς μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω πιο σημαντικός, κάτι σαν «πατέρας των υπόλοιπων συμπαικτών μου», κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αυτό με βοήθησε να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, κάτι που δεν κάνεις πάντα. Κάθε μέρα πιέζω τον εαυτό μου για να είμαι σε υψηλό επίπεδο»

Ο Τρικαλινός σέντερ είναι ηγέτης της Λαμποράλ και κύριος εκφραστής των προσπαθειών της ομάδας του. Στο 12.00 προσφέρει η Vistabet το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Final Four ο Μπουρούσης.

Για το τι λέει στους συμπαίκτες του:
«Λέω στα παιδιά πως "έχετε μια ευκαιρία να πάτε στον τελικό. Δώστε τα πάντα, μέσα από την καρδιά σας και στο τέλος της βραδιάς, αν έχετε δώσει ότι έχετε, ακόμη και να αποκλειστείτε, δεν πειράζει, αλλά αν αποκλειστείτε, χωρίς να έχετε δώσει τα πάντα, τότε είναι αποτυχία". Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό, να δώσεις τα πάντα μέσα στο παιχνίδι».

Για τον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε:
«Είναι ένα σύστημα της ομάδας μας, στο οποίο παίρνω τη μπάλα στο low post και ψάχνω να βρω την πιο σωστή ασίστ. Είναι ένα σύστημα πάνω σε μένα. Δεν έχει σημασία όμως τι θα κάνω εγώ αύριο, σημασία έχει η ομάδα να παίξει σκληρά, όπως παίζει όλη τη χρονιά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.