Final 4 με πολλά ειδικά στοιχήματα!

Gazzetta team
Final 4 με πολλά ειδικά στοιχήματα!
Η μεγάλη ώρα έφτασε! Οι τέσσερις... μονομάχοι βρίσκονται ήδη στο Βερολίνο, εκεί όπου θα κριθεί ο φετινός Πρωταθλητής Ευρώπης!

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, εκείνο που απασχολεί εκτός από τα... κλασικά στοιχήμα είναι κι οι ειδικές επιλογές; Ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο; Στο 1.65 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο 2.80 η Φενέρμπαχτσε, στο 10.00 η Λοκομοτίβ Κούμπαν, στο 12.00 η Λαμποράλ Κούτσα. Καταλαβαίνετε πως αν φτάσει στην κορυφή κάποιο από τα αουτσάιντερ, τότε θα πληρωθείτε σε πολύ δυνατές αποδόσεις!

Μία κατηγορία με τεράστιο ενδιαφέρον είναι ακόμα ο MVP. Εκεί όπου φαβορί είναι οι δύο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Ντε Κολό και τον Τεόντοσιτς να πληρώνουν 5.00. Ακολουθούν οι Ράντολφ, Ντίξον και Βέσελι, επιλογές που βρίσκονται στο 8.00, ενώ στο 10.00 τιμάται ο Ντιλέινι της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Όσο για τον κορυφαίο σκόρερ του Final 4; Κι εδώ οι δύο ηγέτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιγουράρουν πρώτοι στη λίστα των φαβορί, με τον Ντε Κολό να τιμάται στο 3.50 και τον Τεόντοσιτς στο 5.50. Επόμενος ο Ράντολφ που βρίσκεται στο 6.00, με τον Άνταμς της Λαμποράλ Κούτσα και τον Ντιλέινι να πληρώνουν 8.00, εφόσον πετύχουν τους περισσότερους πόντους στο Βερολίνο.

Οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ; Ποιος θα μοιράσει τις περισσότερες ασίστ; Ακόμα ένα ειδικό στοίχημα που μπορεί να πληρώσει σε πολύ δυνατές αποδόσεις, με τον Ντιλέινι και τον Τεόντοσιτς να είναι τα δύο φαβορί. Αμφότεροι βρίσκονται στο 3.50, ενώ στο 10.00 βρίσκεται το μεγάλο αουτσάιντερ, που... ακούει στο όνομα Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, στο ειδικό στοίχημα για τον παίκτη που θα μαζέψει τα περισσότερα ριμπάουντ πρώτο φαβορί είναι ο Γιαν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε που τιμάται στο 3.50, με τον Γιάννη Μπουρούση της Λαμποράλ Κούτσα να είναι... δεύτερος στη λίστα και να τιμάται στο 4.00. Στις τάπες εκείνος που ξεχωρίζει είναι ο Εκπέ Γιούντο (3.00) που έχει εξελιχθεί στον παίκτη-κλειδί της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ υπάρχει επιλογή και για τον κορυφαίο... κλέφτη του Final 4, με τους Μπογκντάνοβιτς, Χάνγκα και Ντε Κολό να πληρώνουν 5.00 και να είναι τα φαβορί της λίστας!