Πρίφτης: «Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε»

Πρίφτης: «Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε»

Χαμηλούς τόνους διατήρησε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πάει στο ΟΑΚΑ και θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί.  

Πρίφτης: «Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε»

«Να συγχαρώ τους παίκτες για την εμφάνιση, κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο είχαμε πολύ άγχος, ήμασταν αναποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ, αλλάξαμε κάποια πράγματα πέρα από το πνευματικό κομμάτι, σκοράραμε νωρίς κάποιους πόντους και ισορροπήσαμε και όπως πήγαινε το παιχνίδι η βοήθεια του κόσμου ήταν σημαντική. Πήραμε πολύ μεγάλη ενίσχυση από την θετική του αύρα»,είπε αρχικά.

Για τις απουσίες:
«Βρήκαμε τον Παναθηναϊκό σε μια βραδιά που έλειπαν σημαντικοί παίκτες, ισχύει και για μας αυτό όμως. Είναι μια πραγματικότητα αυτό. Είμαστε ήρεμοι, ξέρουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή μας. Τις πιθανότητες που έχουμε να τις διασκεδάσουμε και να τις διεκδικήσουμε»

Για τον κόσμο:
«Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο για την συμπεριφορά του, είναι όπως πάντα πολύ σημαντικός και ήταν πολύ θετικό ότι ήταν απόλυτα προσαρμοσμένος σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν για το ματς της Δευτέρας»

Για την αναμέτρηση:
«Τα λάθη τα βελτιώσαμε. Κάναμε σήμερα 10 λάθη. Είναι πολύ σημαντικό ότι διορθώσαμε και το αμυντικό μας ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο, πήραν μόλις 4 επιθετικά ριμπάουντ, ενώ είχαν 13 στο πρώτο ημίχρονο. Είναι παιχνίδια που έχουν αρκετή τακτική, προσπαθούν να πάρουν το τρίποντο και τη δημιουργία και οι δύο ομάδες, υπάρχουν πολλές φάσεις ένας εναντίον ενός. Γνωριζόμαστε πολύ καλά πλέον».

Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού:
«Για να είμαστε ειλικρινείς είναι τρεις παίκτες που λείπουν από το ροτέισον, δημιουργεί πιο εύκολες προϋποθέσεις για μας. Ειδικά οι δύο (Γκιστ, Φελντέιν) είναι πολύ σημαντικοί. Τέτοια γεγονότα πολλές φορές τα προσεγγίζει διαφορετικά η ομάδα, δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα, σε κάποιους παίκτες, αλλά είναι ένα πλεονέκτημα για μας… Και για μας υπάρχει αυτή η έλλειψη, αλλά εμείς έχουμε προσαρμοστεί σε αυτό…»

Για τους Ξανθόπουλο και Ζάρα:
«Ο Ξανθόπουλος βγήκε χθες από την κλινική, έχει χάσει πέντε κιλά και δεν ξέρουμε πώς θα είναι. Ο Ζάρας θα είναι κανονικά. Θα τους έχουμε εκεί»

Best of internet