Άντιτς: «Ο φίλος μου ο Μπουρούσης...»

Άντιτς: «Ο φίλος μου ο Μπουρούσης...»

Άντιτς: «Ο φίλος μου ο Μπουρούσης...»
Ο Πέρο Άντιτς εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει το 3/3 στα τρόπαια και παράλληλα αναφέρθηκε στην… κόντρα του με τον Γιάννη Μπουρούση στο προσεχές Final 4.

«Έχω βρεθεί δύο φορές στο Final 4 και το έχω κατακτήσει ισάριθμες. Ελπίζω να το πετύχω και πάλι και να κάνω το τρία στα τρία. Όμως θα πρέπει πρώτα να περάσουμε το εμπόδιο της Λαμποράλ Κούτσα και να πάμε στον τελικό. Κανείς δεν περίμενε η Λαμποράλ να φτάσει μέχρι το Final 4, αλλά διέψευσαν τους πάντες παίζοντας πολύ καλό και αλτρουιστικό μπάσκετ.

Ο φίλος μου ο Μπουρούσης κάνει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και θα πρέπει οι ψηλοί μας, ανάμεσά τους κι εγώ, να κάνουμε πολύ καλή δουλειά για να τον περιορίσουμε. Όλες οι επιθέσεις περνάνε από αυτόν, κάποιες φορές είναι σαν πόιντ γκαρντ. Χαίρομαι που επέστρεψε ο Βέσελι, γιατί μπορεί να μας βοηθήσει πολύ στην αντιμετώπιση του Μπουρούση.

Θα μπορέσει ο Αντιτς να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης για τρίτη φορά στην καριέρα του; Σε απόδοση στην Casion Rio Bet, η κατάκτηση της Euroleague από πλευράς Φενέρ.

Θα έχουμε χιλιάδες φιλάθλους μας στο πλευρό μας και ουσιαστικά θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας στο γήπεδο. Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε το 100% και μακάρι να τους δώσουμε μια μεγάλη χαρά», ανέφερε ο Πέρο Άντιτς, λίγες ώρες πριν από το Final 4 του Βερολίνου (13-15/05).