Άρης - Παναθηναϊκός στις 19:00

Άρης - Παναθηναϊκός στις 19:00

bet365

Ο Άρης υποδέχεται ξανά τον Παναθηναϊκό με στόχο το… 2-2, την ώρα που οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη-πρόκριση! Τζάμπολ στις 19:00, μετάδοση από το Novasports 3.

Έπειτα από ένα επεισοδιακό ματς, ο Άρης κατάφερε να κάνει το 2-1 πριν από λίγες ώρες και μπροστά του έχει νέα πρόκληση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, το έργο των «κίτρινων» δεν θα είναι εύκολο κι αυτό διότι το «Τριφύλλι» θέλει να πάρει τη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο για τους Τελικούς. Εκεί όπου ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν πολλά προβλήματα και στα… δύο στρατόπεδα. Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει δεδομένα στη διάθεση του τους Χάγκινς και Ξανθόπουλο, ενώ εκτός προπόνησης έμειναν κι οι Σίμτσακ - Τσούπκοβιτς. Αντίθετα, ο Ζάρας έχει ανεβάσει στροφές και δεν είναι απίθανο να ενισχύσει τον Άρη.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπολογίζει ξανά στον Νικ Καλάθη, ωστόσο ακόμα δεν είναι γνωστό αν οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς θα χρησιμοποιηθούν μετά τα… νυχτοπερπατήματα! Σταθερά εκτός μάχης οι Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα