Επίθεση ΑΕΚτζήδων στην κόρη του Αμερικάνου!

Επίθεση ΑΕΚτζήδων στην κόρη του Αμερικάνου!

Gazzetta team
Επίθεση ΑΕΚτζήδων στην κόρη του Αμερικάνου!

bet365

Αντε να δούμε τι άλλο θα δούμε σ' αυτό τον όμορφο, αγγελικά πλασμένο χώρο του ελληνικού αθλητισμού...

Η Χριστίνα Αμερικάνου, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και κόρη του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου της ΑΕΚ, δέχτηκε φραστική επίθεση από... ΑΕΚτζήδες (!), όπως κατήγγειλε η ίδια, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ για να υποβάλει μήνυση!!!

Ολα συνέβησαν όταν ένας κύριος με διακριτικό ταμπελάκι της ΑΕΚ αναγνώρισε τον Τόμι Σχινά που βρισκόταν στην εξέδρα κι έσπευσε να του διαμαρτυρηθεί με πολύ έντονο τρόπο για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η Αμερικάνου, η οποία προσφάτως τιμήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την μεγάλη προσφορά του πατέρα της, καθόταν μαζί με τον διεθνή διαιτητή και ενεπλάκη στη συζήτηση που για κάποιο διάστημα έμοιαζε ελεγχόμενη.

Οπως αποδείχτηκε μόνο ελεγχόμενη δεν ήταν, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρακίνησε μια μικρή μερίδα - έξαλλων με τη διαιτησία ΑΕΚτζήδων - οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να επιτίθενται στην Αμερικάνου και τον Σχινά που καθόταν δίπλα της.

Εν μέσω ακατανόμαστων εκφράσεων, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΕΚ έσπευσε γρήγορα στο σημείο, με τη συνοδεία της ασφάλειας «φυγάδευσε» την Αμερικάνου και τον Σχινά από τη φισούνα του γηπέδου, την ώρα που οι εξαγριωμένοι οπαδοί συνέχισαν να βρίζουν, την γυναίκα που πριν από λίγο καιρό αποθέωναν για την προσφορά του πατέρα της!

Μετά το τέλος του αγώνα, η Χριστίνα Αμερικάνου προέβη σε μήνυση κατά του συγκεκριμένου προσώπου, ενώ ενημέρωσε λεπτομερώς και την ΚΑΕ ΑΕΚ για τα γεγονότα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα