Πρόταση 250.000 $ του Ολυμπιακού στον Ουάιτ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Πρόταση 250.000 $ του Ολυμπιακού στον Ουάιτ

Πρόταση 250.000 $ του Ολυμπιακού στον Ουάιτ

Ο Οκάρο Ουάιτ έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ώστε να τον αποκτήσει την ερχόμενη σεζόν. Οι Πειραιώτες του δίνουν συμβόλαιο για 1+1 με ετήσιες αποδοχές περίπου 250.000 δολάρια. 

Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει φτάσει στην τελική του φάση, ωστόσο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να σκεφτεί και την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση των Πειραιωτών θέλει να «μαγειρέψει πριν πεινάσει» και έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της να εντάξει στο ρόστερ της Οκάρο Ουάιτ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη έχει συμβόλαιο περίπου 180.000 δολαρίων και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει συμβόλαιο 1+1 έτους στον Αμερικανό με ετήσιες αποδοχές περίπου στα 250.000 δολάρια

Ο παίκτης φαίνεται να ζητά διπλασιασμό των φετινών του απολαβών (360.000), ωστόσο παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του.

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ούτε πρόκειται να παρθεί πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τόσο του Άρη όσο και του Ολυμπιακό ενώ σημαντική παράμετρος είναι η πρόσφατη αλλαγή Αμερικανού ατζέντη η οποία μπορεί να περιπλέξει ή να απλοποιήσει την κατάσταση. 

 

Best of internet