Ιωαννίδης: «Η μάνα είναι κάτι ιερό»

Gazzetta team
Ιωαννίδης: «Η μάνα είναι κάτι ιερό»

bet365

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στα νυχτοπερπατήματα των ξένων του Παναθηναϊκού, τις ύβρεις κατά του Διαμαντίδη και στα αγωνιστικά θέματα της σειράς με τον Άρη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο «Αθλητικό Metropolis» και σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στη σειρά του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του «ξανθού»:

Για τη διαφορά του Άρη και των δύο... αιωνίων: «Μακάρι αλλά είναι δύσκολο. Είναι σε κακή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, άλλαξε προπονητή και υπάρχει ένα μπέρδεμα».

Για τα νυχτοπερπατήματα των παικτών του Παναθηναϊκού: «Αν είναι αλήθεια, τότε καλά κάνει και έχει πρόβλημα ο Πεδουλάκης. Ο Παναθηναϊκός κάνει πολλά λάθη, παιδικά λάθη. Ο μόνος που μπορούσε να περάσει την μπάλα στην ρακέτα ήταν ο Διαμαντίδης. Δεν μου άρεσε καθόλου ο Παναθηναϊκός».

Για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης και τις ύβρεις προς τον Διαμαντίδη: «Οι άρχοντες πρέπει να πηγαίνουν μπροστά και να ακολουθεί ο κόσμος. Αν οι παράγοντες κοιτούν να χαμηλώσουν την αντιπαλότητα τότε θα πάμε μπροστά. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με το να βρίζουμε τις μάνες αθλητών. Η μάνα είναι κάτι ιερό. Ο Διαμαντίδης είναι ένας εκπληκτικός αθλητής με άριστο ήθος και είναι η τελευταία του χρονιά. Είναι κρίμα να χαλάει μια τέτοια ωραία μπασκετική μέρα για τον Άρη».

Για τον Άρη και αν μπορεί να κάνει το 2-2: «Αν ο Παναθηναϊκός δεν βελτιωθεί τότε έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Άρης. Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες του Παναθηναϊκού χαλάρωναν κάθε φορά που έπαιρναν διαφορά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα