«Μένει ο Περπέρογλου, προς Νταρουσάφακα ο Ντόελμαν»

«Μένει ο Περπέρογλου, προς Νταρουσάφακα ο Ντόελμαν»

«Μένει ο Περπέρογλου, προς Νταρουσάφακα ο Ντόελμαν»
Απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του Στράτου Περπέρογλου είναι στην Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να σκοπεύουν να κρατήσουν τον Έλληνα φόργουορντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού encestando, η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει από τώρα το ρόστερ της επόμενης περιόδου και πρόθεσή της είναι να κρατήσει τον Περπέρογλου στην Βαρκελώνη.

Στο συμβόλαιο του Περπέρογλου υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο από την ομάδα, την οποία η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενεργοποιήσει, προκειμένου να τον κρατήσει στο ρόστερ της και του χρόνου.

Κάτι που δεν σκοπεύει να κάνει με τους Αρόγιο και Ντόελμαν, με τον Αμερικανό φόργουορντ να έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από την τουρκική Νταρουσάφακα.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία ΑΕΚ - Ολυμπιακός, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ντάνιελ Χάκετ σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η πρόθεση των Μπλαουγκράνα είναι να κρατήσουν στο ρόστερ τους και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Ο νεαρός φόργουορντ έχει όλο το μέλλον μπροστά του και στην Μπαρτσελόνα πιστεύουν πως μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Πρόθεση της ομάδας είναι να κρατήσει τον παίκτη και να του αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής, κάνοντάς τον ουσιαστικό το δεύτερο 4άρι πίσω από αυτόν που θα έρθει να αντικαταστήσει τον Ντόελμαν.

Όλα αυτά πάντως την ώρα που ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ είναι... φευγάτος, ακόμη και αν η Μπαρτσελόνα κατακτήσει το πρωτάθλημα.