Γιούντο: «Ο Ομπράντοβιτς είναι τρελός!»

Γιούντο: «Ο Ομπράντοβιτς είναι τρελός!»

Gazzetta team
Γιούντο: «Ο Ομπράντοβιτς είναι τρελός!»
Μεταξύ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του μπάσκετ τοποθέτησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Έκπε Γιούντο, ο οποίος τόνισε πως απολαμβάνει την επιτυχία.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος διανύει πολύ καλή σεζόν υπό τις οδηγίες του Ζοτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague για τον προπονητή του, τη Λαμποράλ και τον Γιάννη Μπουρούση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μία εξαιρετική χρονιά μέχρι στιγμής. Ξεκινήσαμε κάπως σιγά, αλλά βρήκαμε την ταυτότητά μας όταν έπρεπε. Είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία για μένα η φετινή. Τα τελευταία χρόνια είχα τραυματισμούς ή δεν έπαιζα πολύ. Το να έρχομαι σε μία σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και το να μπορώ να απολαμβάνω την επιτυχία, είναι απίστευτο», είπε αρχικά.

Για τον Ομπράντοβιτς:

«Είναι τρελός, όπως λένε. Αλλά είναι μία σχέση αγάπης και μίσους αυτή με τον Coach O. Μισούμε όλη αυτή τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε και το πόσο δύσκολη είναι, αλλά αγαπάμε την επιτυχία και την ελευθερία που μας δίνει. Θέλει να είμαι επιθετικός και να ακολουθώ το πλάνο. Είμαστε επιτυχημένοι. Εχω μάθει πως είχε και άλλες τέτοιες χρονιές στο παρελθόν. Αυτός είναι ο λόγος που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του μπάσκετ».

Για τον ημιτελικό με την Λαμποράλ:
«Ξέρουμε ότι είναι σκληρή ομάδα. Θα δούμε βίντεο και θα αντιμετωπίσουμε τα συστήματά τους. Γνωρίζω τον Ντάριους Ανταμς που κάνει πολύ καλή σεζόν. Ξέρω πως έχουν έναν ψηλό, τον Μπουρούση και έναν σουτέρ. Δεν νομίζω πως κάποιος τους περίμενε εδώ στην αρχή της σεζόν. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε»

Για τον Γιάννη Μπουρούση:
«Εχω δει μερικά παιχνίδια του. Είναι ταλαντούχος στα κοψίματα και έχει βάλει αρκετά τρίποντα. Τα πηγαίνει πολύ καλά. Στο τέλος της ημέρας, θα βγω στο παρκέ, θα τον αντιμετωπίσω και θα δούμε τι θα γίνει».