Στα... μαχαίρια Αταμάν και Καντέρ

Στα... μαχαίρια Αταμάν και Καντέρ

Gazzetta team
Στα... μαχαίρια Αταμάν και Καντέρ

bet365

O Eργκίν Αταμάν υποστήριξε πως ο Ενές Καντέρ δεν είναι έτοιμος για την εθνική Τουρκίας λόγω κακού χαρακτήρα κι η απάντηση-επίθεση του παίκτη ήρθε αμέσως: «Είσαι δειλός κι ανίκανος»!

Ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή. Ο άσος των Θάντερς στο παρελθόν είχε αρνηθεί να φορέσει την φανέλα της εθνικής Τουρκίας εν όψει των προκριματικών Eurobasket 2013 για να δουλέψει για το ΝΒΑ. Ο Τάνιεβιτς δεν είχε αποδεχτεί με καλό τρόπο την απόφασή του κι όταν η Τουρκία αποκλείστηκε από τον α' γύρο του Eurobasket, ο Καντέρ σχολίασε αρνητικά τον αποκλεισμό μέσω social media.

Ο τεχνικός της Γαλατάσαραϊ και της εθνικής Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν, βρέθηκε καλεσμένος στο CNN Turk κι αναφέρθηκε στον Ενές Καντέρ. «Όταν η ομάδα αποκλείστηκε στο Eurobasket κορόιδευε την ομάδα μέσω twitter. Μπορεί να μην ήμουν τεχνικός της ομάδας εγώ τότε, αλλά οι συμπαίκτες του δυσαρεστήθηκαν με αυτή την κίνηση. Μάλιστα, ο Ενές τότε πόσταρε και κάποια tweets με πολιτικό περιεχόμενο. Δεν μπορούσε να είναι στην ομάδα, όχι λόγω των δυνατοτήτων του, αλλά λόγω της προσωπικότητάς του».

Λίγο αργότερα ήρθαν δύο tweets – απάντηση από τον άσο των Θάντερς στον Αταμάν και μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Είσαι δειλός και ανίκανος. Αν ήσουν τίμιος θα μπορούσες να πεις: " Φοβόμαστε τον δικτάτορα και γι' αυτό δεν παίζει (δηλαδή τον Ταγίπ Ερντογάν)” ».

Ο Αταμάν με τη σειρά του απάντησε: «Είσαι πολύ καλός παίκτης μπάσκετ, αλλά όχι καλός αθλητής με καλή προσωπικότητα. Οι ανάγωγοι δεν έχουν θέση στην ομάδα» κι ο Καντέρ έκλεισε τη συζήτηση:

«Αν το να γίνεις άνθρωπος με καλή προσωπικότητα σημαίνει να εξυπηρετείς τον... ηγέτη, τότε προτιμώ να μην είμαι καλός άνθρωπος».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα