Μαλίκ Χέρστον… αγνοείται!

Μαλίκ Χέρστον… αγνοείται!

Gazzetta team
Μαλίκ Χέρστον… αγνοείται!

bet365

Η ΑΕΚ γνώρισε δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό, με τον Μαλίκ Χέρστον να συνεχίζει να… απουσιάζει και να μην αποδίδει με βάση την αγωνιστική του αξία.

Στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, η απόκτηση του Μαλίκ Χέρστον από την ΑΕΚ ήταν κίνηση που εντυπωσίασε. Η Ένωση κατάφερε να προσθέσει στο δυναμικό της έναν πολύ ποιοτικό φόργουορντ, με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, αφού έχει βρεθεί στο ΝΒΑ, ενώ ήταν πρωταγωνιστής στις ομάδες που αγωνίστηκε στη Euroleague.

Ήταν επιτυχία για την ΑΕΚ που κατάφερε να τον φέρει κι ίσως μεγαλύτερη το γεγονός ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε τον έπεισε να συνεχίσει στην ομάδα! Ο Μαλίκ Χέρστον είπε το «ναι», ανέλαβε ηγετικό ρόλο (και πως αλλιώς), ωστόσο μερικούς μήνες μετά υπάρχει απογοήτευση για την απόδοση του.

Οι αριθμοί του στη regular season ήταν 8.73 πόντοι (65.52% στα δίποντα) και 2.77 ριμπάουντ σε 24:32 λεπτά κατά μέσο όρο. Όχι άσχημα θα μπορούσε να πει κάποιος, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν περιμένεις τις συγκεκριμένες επιδόσεις από έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ρόστερ σου!

Το πρόβλημα, όμως, για την ΑΕΚ έγινε ακόμα μεγαλύτερο στα playoffs! Ο Μαλίκ Χέρστον τραυματίστηκε στο γόνατο, έμεινε εκτός από το Game 1 της σειράς με τον ΠΑΟΚ κι έκτοτε… αγνοείται. Όχι, μην το μυαλό σας αλλού. Βρίσκεται κανονικά στην ομάδα, μόνο που η προσφορά του είναι μηδαμινή! Ίσως ο τραυματισμός του να τον επηρέασε περισσότερο κι απ’ ότι ο ίδιος θα περίμενε, ωστόσο το δεδομένο είναι πως δεν βοηθά την Ένωση και μετά από 4 συμμετοχές έχει 2.5 πόντους και 2.25 ριμπάουντ σε 16:26 κατά μέσο όρο.

Η παρουσία του στα playoffs:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 59-68
Χέρστον: 3 πόντοι - 1 ριμπάουντ (09:58)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 61-54
Χέρστον: 3 πόντοι - 2 ριμπάουντ (15:51)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 93-58
Χέρστον: 0 πόντοι - 6 ριμπάουντ (24:53)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 80-67
Χέρστον: 4 πόντοι - 0 ριμπάουντ (15:04)

Γίνεται συνεπώς εύκολα αντιληπτό πως ο Μαλίκ Χέρστον απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό κι αν η ΑΕΚ θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα ματς, είναι δεδομένο πως ο Αμερικανός θα πρέπει να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα