Χειρουργήθηκε ο Τζον Ουόλ (vid)

Χειρουργήθηκε ο Τζον Ουόλ (vid)

Χειρουργήθηκε ο Τζον Ουόλ (vid)

bet365

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε επιτυχώς ο Τζον Ουόλ, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο, το οποίο τον ταλαιπωρούσε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο κορυφαίος παίκτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και φέτος διόρθωσε το πρόβλημα στον τένοντα της αριστερής επιγονατίδας του, αλλά και κάποια μικροπροβλήματα στο δεξί του πόδι.

Η διαδικασία της αποθεραπείας του θα αρχίσει άμεσα και οι άνθρωποι της ομάδας της Ουάσινγκτον θεωρούν πως θα είναι έτοιμος εγκαίρως για την έναρξη της επόμενης σεζόν.

«Είμαι αποφασισμένος να οδηγήσω την ομάδα και πάλι στα playoffs και το να γίνω καλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρω. Υπόσχομαι στους φιλάθλους, στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα πως θα επικεντρωθώ σε αυτό το στόχο σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για να είμαι έτοιμος την επόμενη σεζόν», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο γκαρντ των Ουίζαρντς.

Το παράδοξο είναι πως παρότι ο Ουόλ αγωνιζόταν με ενοχλήσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, πραγματοποίησε την καλύτερη, από πλευράς αριθμών, σεζόν της καριέρας του, με career highs σε πόντους (19,9), ασίστ (10,2), ριμπάουντ (4,9) και κλεψίματα (1,9), έχοντας παράλληλα και 49 νταμπλ νταμπλ σε 77 παιχνίδια.

 

NBA Τελευταία Νέα