«Άναψαν» τα αίματα μεταξύ Βαρεζάο και Χέντερσον (vids)

«Άναψαν» τα αίματα μεταξύ Βαρεζάο και Χέντερσον (vids)

bet365

Άντερσον Βαρεζάο και Τζέραλντ Χέντερσον παραλίγο να πιαστούν στα... χέρια, αναγκάζοντας τους διαιτητές να τους αποβάλλουν από το Game 1 της ημιτελικής σειράς των playoffs της Δύσης μεταξύ Ουόριορς και Μπλέιζερς.

Παρότι το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο (118-106 για την ομάδα του Στιβ Κερ), οι εντάσεις στην αναμέτρηση των Ουόριορς με τους Μπλέιζερς δεν έλειψαν.

Πρωταγωνιστές από τις δύο πλευρές ήταν οι Άντερσον Βαρεζάο και Τζέραλντ Χέντερσον που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, έχοντας έντονη λογομαχία σε δύο περιπτώσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, κατά τη διάρκεια του τρίτου δωδεκαλέπτου.

Σε πρώτη φάση ο Χέντερσον βρέθηκε στο έδαφος και θεωρώντας τον Βραζιλιάνο σέντερ υπεύθυνο για την πτώση του, κατευθύνθηκε προς το μέρος του απειλητικά, με τους διαιτητές και τους παίκτες να παρεμβαίνουν και να τους χωρίζουν.

Η κόντρα τους όμως είχε και συνέχεια, καθώς λίγο αργότερα οι δυο τους φαίνεται πως αντάλλαξαν μερικά... γαλλικά, ενώ ο Βαρεζάο βρισκόταν στην άκρη του πάγκου και ο Χέντερσον ήταν ακροβολισμένος στη γωνία του τριπόντου, με τους διαιτητές να τους χρεώνουν με δεύτερη τεχνική ποινή, αποβάλλοντας τους οριστικά από το ματς.

 

NBA Τελευταία Νέα