Kάρι: «Όλα θα πάνε καλά» (pic)

Kάρι: «Όλα θα πάνε καλά» (pic)

Gazzetta team
Kάρι: «Όλα θα πάνε καλά» (pic)

bet365

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Στεφ Κάρι έφεραν ανακούφιση στους Ουόριορς, με τον γκαρντ των Πρωταθλητών να μένει εκτός δράσης αποφεύγοντας τα χειρότερα και να καθησυχάζει και ο ίδιος τον κόσμο, τονίζοντας πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Στεφ Κάρι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε περίπου 15 ημέρες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία και υποβλήθηκε τη Δευτέρα (25/4) και τα οποία έδειξαν πως έχει υποστεί μια μικρή διάταση στο δεξί γόνατο, ενώ οι σύνδεσμοι του δεν έχει πειραχθεί.

Λίγο μετά από την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων, ο Κάρι με μήνυμα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα μηνύματα. Μπορώ να νιώσω όλη τη θετική σας ενέργεια. Ο Θεός είναι μεγάλος! Όλα θα πάνε μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα