Πρίφτης: «Η Κηφισιά άξιζε τη νίκη»

Πρίφτης: «Η Κηφισιά άξιζε τη νίκη»

bet365

Δημήτρης Πρίφτης και Βασίλης Ξανθόπουλος συμφώνησαν ότι η Κηφισιά ήταν καλύτερη ενώ αναφέρθηκαν και στη φάση με τον Μάρσαλ.

Ο προπονητής του Άρη αρχικά ανέφερε, «Για μας αυτό το παιχνίδι σφράγισε την τετράδα και είναι ένας στόχος τον οποίο πετύχαμε μετά από μια καλή χρονιά. Συγχαίρω τους παίκτες μου και θα ήθελα να συγχαρώ και την Κηφισιά για τον τρόπο που αγωνίστηκε και για όλη τη σεζόν γιατί είχε μια εξαιρετική παρουσία. Στο σημερινό παιχνίδι σαφώς και άξιζε τη νίκη, ήταν μια φάση την οποία κανείς δεν περίμενε. Τι να πω για τη φάση αυτή. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά επανήλθαμε στο δεύτερο και ήμασταν σχετικά καλύτεροι όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία. Το ματς όπως εξελίχθηκε ήταν καθαρά θέμα τύχης . Συγχαρητήρια και πάλι στην Κηφισιά για όλη τη σεζόν και για τις δυο αυτές αναμετρήσεις και στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς για την πολύ καλή δουλειά. Εμείς τώρα θα ξεκουραστούμε δυο μέρες και θα περιμένουμε πότε θα παίξουμε στην επόμενη σειρά».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε... «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου. Βγάλαμε αληθινό ένα μεγάλο στόχο, φτάσαμε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος σε συνέχεια από την καλή πορεία που είχαμε στην κανονική περίοδο. Όσον αφορά στο ματς θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Κηφισιά που ήταν καλύτερη από μας στο μεγαλύτερο διάστημα. Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα, το απέδειξαν και στο δικό μας γήπεδο και γενικότερα και στην κανονική περίοδο ήταν δύσκολο για μας. Εμείς στο α’ ημίχρονο δεν πήγαμε καλά ειδικά στην άμυνα δε βγάλαμε ενέργεια παρόλα αυτά στη συνέχεια γυρίσαμε το παιχνίδι. Το ματς πήγε στην παράταση , θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αλλά ήμασταν άτυχοι.

Στην παράταση είδατε όλοι τι έγινε. Το είπα και στην αρχή ότι η Κηφισιά ήταν καλύτερη από μας αλλά εμείς πήραμε τη νίκη. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Να ευχηθώ να μην έχει κάτι σοβαρό ο Χάγκινς γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ξεκουραζόμαστε δύο μέρες και πλέον κοιτάμε τους ημιτελικούς. Μπράβο στην Κηφισιά και πάλι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα