«Πρωτάθλημα για τον Μήτσο!» (pics)

«Πρωτάθλημα για τον Μήτσο!» (pics)

Gazzetta team
«Πρωτάθλημα για τον Μήτσο!» (pics)

bet365

Περίπου 500 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να δείξουν τη στήριξή τους στους παίκτες της ομάδας και ζήτησαν Πρωτάθλημα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στη σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα στα playoffs της Euroleague και πλέον συγκεντρώνεται στα playoffs της Α1 και την προημιτελική σειρά με τον Κολοσσό Ρόδου.

Μετά την απομάκρυνση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη οι φίλοι των «πρασίνων» πήγαν στο ΟΑΚΑ κι αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας κατά την άφιξή τους για την απογευματινή προπόνηση.

Έπειτα, μπήκαν στην κεντρική σάλα περίπου στις 17:30 το απόγευμα και χειροκρότησαν τους παίκτες κατά την είσοδό τους στο παρκέ και τους ζήτησαν... Πρωτάθλημα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Ξέρετε τι σημαίνει Παναθηναϊκός,Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε. Είμαστε οικογένεια κι αυτό πρέπει να φαίνεται στα δύσκολα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτή είναι η τελευταία χρονιά του Μήτσου και πρέπει να τελειώσει την καριέρα του με ένα πρωτάθλημα. Ξέρουμε πολύ καλά τι μπορείτε να κάνετε και τις δυνατότητές σας,. Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί και να τα καταφέρουμε. Ο καθένας ξεχωριστά να καταλάβει γιατί πρέπει να παλέψει για να πάρει το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Μήτσος είναι ένας μεγάλος λόγος, αλλά όλοι πρέπει να έχουμε ένα κίνητρο για να το πετύχουμε».

Στη συνέχεια αποκάλεσαν «Στρατιώτη του Παναθηναϊκού» τον Αργύρη Πεδουλάκη που εξέφρασε την πίστη του πως θα τα δώσουν όλα κι ευχαρίστησε τον κόσμο για την ψυχολογική... ντόπα: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα δώσουμε τη "μάχη" μας. Ο Παναθηναϊκός είναι... μαχητική ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Μάλιστα, υπήρχε και μεταφραστής για να μεταφέρει τα πάντα και στους ξένους παίκτες!

Φωτογραφίες: Bαγγέλης Στόλης

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα