«Ζαλγκίρις και Λιέτουβος δε θα φύγουν ποτέ από την λίγκα μας»

Gazzetta team
«Ζαλγκίρις και Λιέτουβος δε θα φύγουν ποτέ από την λίγκα μας»

bet365

Ο πρόεδρος της λιθουανίκης λίγκας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φύγουν από το εθνικό πρωτάθλημα τόσο η Ζαλγκίρις όσο και η Λιέτουβος.

Κόντρα στην απόφαση της FIBA να αποβάλει την Λιέτουβος Ρίτας από το λιθουανικό πρωτάθλημα φαίνεται πως πάει η διοργανώτρια αρχή σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της.

«Η απόφαση δεν έχει να κάνει μόνο με τη Λιθουανία, αλλά με όλη την Ευρώπη. Συμφωνήσαμε με τον Σαμπόνις να τους βοηθήσουμε να τελειώνουν με τα προβλήματά τους, αλλά είναι πιθανό να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό οργανισμό, όπου η FIBA δεν θα έχει καμιά δύναμη», είπε αρχικά ο Ρεμιτζίγιους Μιλάσιους.

«Η διαδικασία είναι ακόμη μεγάλη. Θα δούμε την τελική έκβαση αυτού του πολέμου. Υπάρχει ακόμη χρόνος. Είμαι σε επαφή και με την Ζαλγκίρις και με την Ρίτας συνεχώς. Οι δυο ομάδες δε θα αποχωρήσουν ποτέ από την LKL. Είναι ομάδες που αξίζουν να πάνε στο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Τέλος, άσκησε έντονη κριτική στην FIBA για το Champions League:

«Υποσχέθηκαν πολλά λεφτά, τα οποία δεν έχουν καν στην κατοχή τους. Όλες οι ομάδες θέλουν να παίζουν εκεί όπου υπάρχουν χρήματα και σίγουρα η FIBA δεν τα έχει. Δεν έχουν καν κάποιον χορηγό, ενώ η Euroleague έχει χορηγούς που φέρνουν χρήματα»

 

Τελευταία Νέα