Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ Κουμπάν 80-92 (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ Κουμπάν 80-92 (vid)
Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχοντας έναν συγκλονιστικό Άντονι Ράντολφ, επικράτησε της Μπαρτσελόνα στην παράταση με 80-92, έκανε το break και έφερε και πάλι τη σειρά στο Κράσνονταρ.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο οποίος οδηγήθηκε στην παράταση χάρη σε πολύ δύσκολο καλάθι του Ναβάροπου διαμόρφωσε το 76-76. Στο έξτρα πεντάλεπτο «μίλησε» ο τρομερός Ράντολφ, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Μια νίκη που στέλνει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στη Ρωσία, όπου η Λοκομοτίβ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα έκανε ο Στράτος Περπέρογλου, που σε 33 λεπτά είχε 13 πόντους με 1/2 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 5/5 βολές, μαζεύοντας παράλληλα και 4 ριμπάουντ. Δεν αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Λοκομοτίβ έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, όταν και διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα. Το ματς οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο διά χειρός Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος με πάρα πολύ δύσκολο καλάθι, 2,9" πριν από το τέλος ισοφάρισε σε 76-76. Η παράταση ήταν παράσταση για έναν ρόλο όμως, καθώς ο Άντονι Ράντολφ πήρε το όπλο του και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 11-0 σερί της Λοκομοτίβ. Ο Αμερικανός πέτυχε 8 πόντους και μοίρασε μια ασίστ σε αυτό το διάστημα. Η Λοκομοτίβ είχε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα, τρίποντα και στις βολές, ενώ είχε και 5 περισσότερα ριμπάουντ.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο αδιαφιλονίκητος MVP του ματς ήταν ο Άντονι Ράντολφ. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του φέτος και με 8 κρίσιμους πόντους στην παράταση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Τελείωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους (8/13 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/4 βολές) και 8 ριμπάουντ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Απαρατήρητοι πέρασαν οι Κάρλος Αρόγιο και Μπραντ Όλεσον, οι οποίοι δεν σκόραραν σε 12 λεπτά συνολικής παρουσίας στο παιχνίδι.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το 11-0 σερί των φιλοξενούμενων στην παράταση, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Μπαρτσελόνα και μοιραία την υποχρέωσε στην ήττα.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Μπαρτσελόνα κρατά την εκπληκτική εμφάνιση των Ναβάρο και Τόμιτς που είχαν 19 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ η Λοκομοτίβ τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε να έχει στην παράταση που την οδήγησαν στη νίκη.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι την αστοχία τους στα τρίποντα, όπου είχαν μόλις 6/27, ενώ οι παίκτες του Μπαρτζώκα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το σημερινό αποτέλεσμα, καθώς σε 5 μέρες υποδέχονται την Μπαρτσελόνα στη Ρωσία για τον τελευταίο «τελικό».