ΕΟΚ: «Ο Κοντονής συμφωνεί απόλυτα με τη FIBA»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΕΟΚ: «Ο Κοντονής συμφωνεί απόλυτα με τη FIBA»

 ΕΟΚ: «Ο Κοντονής συμφωνεί απόλυτα με τη FIBA»

Απόλυτη ταύτιση απόψεων υπάρχει μεταξύ Υπουργείου και ΕΟΚ, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, μετά από συνάντηση Βασιλακόπουλου-Κοντονή.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας μαζί με τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη συναντήθηκαν με τον Σταύρο Κοντονή, μετά από πρωτοβουλία του δεύτερου, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τις δυο πλευρές να συμφωνούν απόλυτα με τις επιταγές της FIBA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης συναντήθηκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, κατόπιν πρόσκλησής του, για να συζητήσουν τις σοβαρές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό και στο ελληνικό μπάσκετ. Κατόπιν ανάλυσης όλων των δεδομένων που υπάρχουν και της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στον ευρωπαϊκό χώρο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν χωρίς περιστροφές ότι είναι υποχρεωτικός ο σεβασμός στα καταστατικά και τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων του διεθνούς αθλητικού κινήματος, της ΔΟΕ και των Παγκόσμιων Αθλητικών Ομοσπονδιών. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και συμφωνία αποδοχής των θέσεων και των επιταγών της FIBA».

Best of internet