ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Νιώθω σαν να είμαι 20 χρονών»

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Νιώθω σαν να είμαι 20 χρονών»

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Νιώθω σαν να είμαι 20 χρονών»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε πως νιώθει 10 χρόνια νεότερος, κάτι που θα έπρεπε να προκαλεί «τρόμο» στις υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ.

Ο «βασιλιάς» είδαμε ότι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του τον τελευταίο μήνα του πρωταθλήματος εν όψει των playoffs και με δηλώσεις του τόνισε πως αισθάνεται το σώμα του καλύτερα από ποτέ.

«Το σώμα μου νιώθει υπέροχα, αυτό είναι όλο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τη δουλειά που έχω κάνει και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Το να είμαι ικανός να πηδάω, όπως πηδούσα παρόλα τα παιχνίδια που έχω παίξει όλα αυτά τα χρόνια, σημαίνει πως η δουλειά που έχω κάνει είναι πολύ πετυχημένη», είπε αρχικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Νιώθω περήφανος που αισθάνομαι σαν να είμαι 10 χρόνια πιο μικρός. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα», πρόσθεσε ο «βασιλιάς»

Θα πετύχουν οι Καβαλίερς και Πίστονς περισσότερους από 201,5 στην αποψινή τους μάχη; Σε απόδοση 1.85 αυτό το ενδεχόμενο στη Mybet.

Η αλήθεια είναι πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, παρόλο που έπαιζε σε πιο... χαλαρούς ρυθμούς στη φετινή regular season, ήταν αρκετά πιο εκρηκτικός, ενώ είχε και 23 καρφώματα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Όπως και να χει, φαίνεται πως ο ΛεΜπρόν όντως θα μπορεί να παίζει σε αυτούς τους ρυθμούς για τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμη, κάτι που είναι τρομακτικό, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει παίξει πάνω από 38.000 λεπτά στην κανονική περίοδο και 7.600 στα playoffs συνολικά στην καριέρα του.

Με βάση τα παραπάνω αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως ο Τζέιμς είναι ο πιο πλήρης παίκτης στο ΝΒΑ και μακράν του δευτέρου, ο καλύτερος αθλητής.

 

NBA Τελευταία Νέα