Προ των πυλών ο Πεδουλάκης!

Προ των πυλών ο Πεδουλάκης!

Gazzetta team
Προ των πυλών ο Πεδουλάκης!

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Παναθηναϊκό κι όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις προς τη θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Το τελευταίο ματς του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν το Game 3 της σειράς με τη Λαμποράλ Κούτσα. Η συνεργασία των δύο πλευρών τελείωσε και το «Τριφύλλι» φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Αργύρη Πεδουλάκη τον άνθρωπο που θα οδηγήσει στο εξής την ομάδα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές κι εντός της ημέρας (το αργότερο αύριο) αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή να οδηγούν σε θετική έκβαση της υπόθεσης. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές έρχονται σε επαφή.

Όλη τη χρονιά το κλίμα είναι θετικό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη έτσι κι αλλιώς να μην έχει αποχωρήσει με κακό τρόπο το 2014, όταν κι έφυγε από τον Παναθηναϊκό, έχοντας ήδη κατακτήσει δύο Κύπελλα κι ένα πρωτάθλημα στον «πράσινο» πάγκο.

Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι αν ο Πεδουλάκης θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν ως… λύση ανάγκης ή θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Όσο για τον Νίκο Παππά; Ο διεθνής γκαρντ δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για κάποια εξέλιξη στη δική του υπόθεση και προφανώς εκείνος που θα λάβει τις αποφάσεις θα είναι ο νέος προπονητής. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Παππάς βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μόνο ως θετικό σημάδι μπορεί να εκληφθεί...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα