Γιάνκοβιτς: «Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Gazzetta team
Γιάνκοβιτς: «Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»
Στεναχωρημένος που ο Παναθηναϊκός δεν ανταπέδωσε με έργα τη στήριξη των οπαδών του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε: «Σίγουρα αποδείχθηκε πως ήταν η καλύτερη ομάδα της σειράς. Δεν ήταν τυχαίο πως επέλεξε να μας χτυπήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού».

Ακόμη, για το ματς με τη Λαμποράλ είπε: «Ο κόσμος δεν ήρθε εδώ για να ακούσει λόγια, ήρθε εδώ για να δει πράξεις. Δυστυχώς, πράξεις δεν υπήρχαν στον σημερινό αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά η Λαμποράλ βρήκε τον τρόπο με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού για να μας κερδίσει».

Για τη συνέχεια: «Δεν τελειώνει για εμάς εδώ η σεζόν, όπως και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ελπίζω γενικά να μην σταματήσει, γιατί κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος όπως βλέπετε. Χρωστάμε στον κόσμο μας, ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει και να μας δώσει την ώθηση που θέλαμε, όπως κάνει σε κάθε αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.