Euroleague: Παναθηναϊκός - Λαμποράλ στις 21:15

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Παναθηναϊκός - Λαμποράλ στις 21:15
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω με 2-0 στη σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα και στο Game 3 (21:15/Novasports 2) δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τους «πράσινους»!

Στο Game 1 ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. Στο Game 2 ο Δημήτρης Διαμαντίδης τον πήρε στις πλάτες του, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν εκ νέου αρνητικό. Τι σημαίνει αυτό; Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω με 2-0 στη σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα και πλέον καλείται να πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για το Final 4 και να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία που τα καταφέρνει!

Το Game 3, όπως και το Game 4 θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς παρουσιάζεται σταθερά καλύτερα και πιο δυνατή, κάτι που -φυσικά- πηγάζει από τον κόσμο της, με το sold out να έχει ήδη ανακοινωθεί! Αγωνιστικά, στο… πράσινο στρατόπεδο δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα, σε αντίθεση με τους Βάσκους που ακόμα δεν γνωρίζουν αν θα έχουν στη διάθεση τους τούς τραυματίες Φαμπιάν Κοζέρ & Άνταμ Χάνγκα.

Όσο για τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς; Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί στις 21:45 τη Φενέρμπαχτσε, με τη σειρά να είναι στο 2-0 υπέρ των Τούρκων, ενώ την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, με τους Καταλανούς να έχουν κάνει το break στη Ρωσία και τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1.