Ιτούδης: «Τίποτα δεν θα μας χαριστεί»

Ιτούδης: «Τίποτα δεν θα μας χαριστεί»

Gazzetta team
Ιτούδης: «Τίποτα δεν θα μας χαριστεί»
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξασφάλισε για 15η φορά την παρουσία της σε Final 4, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα πως τίποτα δεν θα τους χαριστεί στην προσπάθεια τους στο Βερολίνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σέβομαι το ίδιο το παιχνίδι και τον εκάστοτε αντίπαλό μου. Γνωρίζουμε καλά ότι τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί σε αυτή τη διοργάνωση! Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την προσπάθεια. Έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει, όμως, να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε σημαντικές απουσίες, όπως ο Φρίλαντ, ο Χριάπα και ο Κορόμπκοφ, η σημερινή νίκη ήταν θέμα των παικτών μου! Έδειξαν χαρακτήρα μπροστά σε ένα απίστευτο κοινό, που βάζει πίεση στον αντίπαλο. Οι παίκτες μου έδειξαν αφοσίωση στην προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Ίσως είναι για εσάς και εμένα που το λέω, όμως δεν είναι. Όλο το προσωπικό της ΤΣΣΚΑ έκανε εξαιρετική προσπάθεια στον δρόμο για το Final 4. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».