Τζόρτζεβιτς: «Το πιστεύουμε κι εμείς κι ο κόσμος» (vids)

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Το πιστεύουμε κι εμείς κι ο κόσμος» (vids)
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε πως παρά το 2-0 της Λαμποράλ Κούτσα άπαντες στον Παναθηναϊκό δεν έχουν χάσει την πίστη στις δυνατότητές τους πρώτα για το 2-1, μετά για το 2-2 κι εν συνεχεία για την ολική επαναφορά.

Ο 48χρονος Σέρβος προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...την κρισιμότητα του Game 3 (19/4, 21:15/novasports 2) των playoffs της Euroleague: «Είναι μόνο μία αναμέτρηση. Υπάρχει η αυριανή (19/4) και μετά θα σκεφτούμε την επόμενη. Ένα βήμα τη φορά. Δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε την ιστορία και τη στατιστική, που αρέσει πολύ σ' εσάς. Πρέπει να σκεφτούμε τη δουλειά μας, που 'ναι να νικήσουμε».

...τις διορθώσεις σε σχέση με ό,τι έγινε στη Fernando Buesa Arena: «Πρέπει να επιλέξω πολλά πράγματα απ' τη δεύτερη αναμέτρηση. Θέλω να ξεχάσω πολλά πράγματα απ' την πρώτη. Πιστεύω πως στη δεύτερη βγήκαμε έξω πιο δυνατά, για να παλέψουμε, που είναι η μαγική λέξη για εμάς. Πρέπει να παλέψουμε ξανά, να παίξουμε σκληρά και σ' αυτό ποντάρω πως μπορούμε να το κάνουμε. Δεν πρέπει να τους κάνουμε δώρα, όπως κάναμε πολλά εκεί».

...την πίστη για την ολική επαναφορά: «Ασφαλώς έχουμε πίστη. Είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή την υποστήριξη απ' τον κόσμο. Μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδό μας, τους χρειαζόμαστε και με την ενέργεια που θα μας δώσουν θα μας βοηθήσουν».