ΠΑΟΚ: «Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη»

ΠΑΟΚ: «Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη»

ΠΑΟΚ: «Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη»

bet365

O ΠΑΟΚ έκανε το break και περιμένει την ΑΕΚ για το Game 2 (23/4, 20:00) της προημιτελικής σειράς κι αφού ενημέρωσε για τα εισιτήρια ζήτησε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην τελική τετράδα των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και χρειάζεται μία ακόμη νίκη επί της ΑΕΚ. Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στις 20:00 στο PAOK Sports Arena και η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση είναι απαραίτητη.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, θα διατίθενται από το μεσημέρι (12:00) της Δευτέρας 18 Απριλίου 2016 και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας, η διάθεση θα γίνει από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα easypay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και 24 ώρες το 24ωρο από το online δίκτυο της Tickethour.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – AEK είναι…

ΤΙΜΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (18/4): 12:00-19:00

Τρίτη (19/4): 10:00-19:00

Τετάρτη (20/4): 10:00-19:00

Πέμπτη (21/4): 10:00-19:00

Παρασκευή (22/4): 10:00-19:00

Σάββατο (23/4): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα