Παπαθεοδώρου: «Απελπιστικά άστοχοι στο δεύτερο ημίχρονο»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: «Απελπιστικά άστοχοι στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραδέχτηκε την ανωτερότητα τού Άρη και εξήγησε τι πήγε λάθος στο δεύτερο ημίχρονο.

Παπαθεοδώρου: «Απελπιστικά άστοχοι στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο προπονητής της Κηφισιάς μετά το ματς με τον Άρη ανέφερε αρχικά, «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του και το 1-0. Για 32 λεπτά κάναμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζουμε ότι με οχτώ μήνες σκληρής δουλειάς είναι αυτή με την καλύτερη χημεία στο πρωτάθλημα. Αυτό έπαιξε ρόλο στο τέλος, για να τελειώσει το παιχνίδι με σημαντική διαφορά. Όπως επίσης και το γεγονός ότι στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε τέσσερα εύστοχα τρίποντα, κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, ελέγχοντας τον ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ άστοχη, παρότι δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Ο Άρης δεν σε αφήνει να επιτεθείς στο καλάθι, μας έδωσε αρκετά σουτ, αλλά ήμασταν απελπιστικά άστοχοι. Δεν έχουμε βάλει τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε και 11 βολές. Για να είσαι ανταγωνιστικός σε αυτό το γήπεδο με την συγκεκριμένη ομάδα πρέπει να τα κάνεις όλα καλά».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για τον δεύτερο αγώνα στο «Ζηρίνειο»: «Ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα, πιο ποιοτική. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να ξανάρθουμε να παίξουμε εδώ, γιατί είναι πολύ ωραία εμπειρία για όλους να παίζουν σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, με κόσμο, με παλμό, με ένταση».

Ο Δημήτρης Σταμάτης από την πλευρά του τόνισε πως, «Παίξαμε αρκετά καλά, ήμασταν αρκετά δυνατοί, είχαμε μόνο ένα θέμα στο ριμπάουντ. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, παίξαμε δυνατή άμυνα, αλλά στο τέλος είχαμε κακές επιλογές, ο Άρης ξέφυγε και δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τη διαφορά, η οποία πάντως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παίξουμε στην έδρα μας και να κάνουμε το 1-1, ώστε να επιστρέψουμε εδώ και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Best of internet