Χωρίς Μπος στα playoffs οι Χιτ

Χωρίς Μπος στα playoffs οι Χιτ

Φάνης Παναγιώτου
Χωρίς Μπος στα playoffs οι Χιτ

bet365

Ο Κρις Μπος βρίσκεται στα πιτς το τελευταίο διάστημα κι ενημέρωσε πως θα ενισχύσει τους Μαϊάμι Χιτ στα playoffs.

Υπήρχε μία ελπίδα να τον έχουν ξανά μαζί τους στην postseason, ωστόσο αυτή εξανεμίστηκε Αναφερόμαστε στον Κρις Μπος, ο οποίος θα ενισχύσει τους Μαϊάμι Χιτ στα playoffs.

Ο πολύπειρος φόργουορντ έχει θρόμβο στο αίμα (σ.σ. ταλαιπωρήθηκε και πέρυσι από το συγκεκριμένο πρόβλημα) κι ενημέρωσε πως θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο πιο καθοριστικό σημείο της χρονιάς...

Θα καταφέρουν ακόμη και χωρίς τον Κρις Μπος οι Χιτ να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Χόρνετες; H Novibet προσφέρει στο 1.60 αυτό το ενδεχόμενο.

«Είναι σκληρό για τον ίδιο διότι ήθελε να είναι κομμάρι της ομάδας στο παρκέ κι είναι δύσκολο απλά να παρακολουθεί...», ανέφερε ο συμπαίκτης του, Γκόραν Ντράγκιτς. Όσο για τον ίδιο τον Μπος; «Και τι δεν θα έδινα για να βρίσκομαι εκεί έξω μαζί σας. Έχετε μία ευκαιρία να κάνετε κάτι, θα βρίσκομαι στο πλευρό σας», είπε.

Ο Κρις Μπος πήρε μέρος σε 53 ματς φέτος και μέτρησε 19.1 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο, πριν βρεθεί ξανά στα... πιτς. Θυμίζουμε πως οι Μαϊάμι Χιτ στην πρώτη φάση των playoffs θα αντιμετωπίσουν τους Σάρλοτ Χόρνετς με πλεονέκτημα έδρας.

 

NBA Τελευταία Νέα