Πρίφτης: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται»

ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Πρίφτης: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται»

Τα playoffs της Basket League κάνουν πρεμιέρα αύριο (16/4) με τον Άρη να υποδέχεται την Κηφισιά και ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως η σειρά αναμένεται πολύ δύσκολη.

Πρίφτης: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε πως ουσιαστικά αύριο αρχίζει το πιο κρίσιμο και δύσκολο κομμάτι της σεζόν.

«Ξεκινά το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, όπου παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς και τα λάθη δε συγχωρούνται. Εμείς καλούμαστε να πιστοποιήσουμε την καλή πορεία μας στην κανονική περίοδο. Απέναντί μας έχουμε την Κηφισιά, μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που φαίνεται από την πολύ καλή πορεία της και τη θέση που κατέλαβε στη βαθμολογία. Ο αντίπαλός μας διαθέτει ποιότητα μέσα και έξω από τη ρακέτα, παίζει πιεστική άμυνα και σε υψηλό ρυθμό στην επίθεση, όπως δείχνει και η υψηλή παραγωγικότητά του στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου», είπε αρχικά.

«Το γεγονός πως και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου κερδίσαμε δύσκολα, μας κάνει να περιμένουμε μία εξαιρετικά δύσκολη σειρά. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, με ενέργεια και ένταση στην άμυνα, συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση», ολοκλήρωσε.

Best of internet