Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα 66-92 (vid)

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα 66-92 (vid)
Το πρώτο break στα playoffs έκανε η Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν πολύ καλύτερη από την Λοκομοτίβ και επικράτησε στο δεύτερο παιχνίδι με 92-66 ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Το σύνολο του Πασκουάλ μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παρκέ, επέβαλλε τον ρυθμό του και με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα να έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στο final 4 αν εκμεταλλευτεί την έδρα της,για πρώτη φορά στην ιστορία της με μειονέκτημα.

Ο Ναβάρο συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την 300η συμμετοχή του στην Euroleague καθώς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, σε μια εμφάνιση που θύμισε περισσότερο τον Ναβάρο των περασμένων ετών.

Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Στράτο Περπέρογλου που ήταν εκ των κορυφαίων του παρκέ σε όλο το ματς. Ο διεθνής φόργουορντ τελείωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους (0/1 διπ., 3/4 τρ.), 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 23 λεπτά.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Μπαρτσελόνα μπήκε στο γήπεδο πολύ καλύτερα από την αντίπαλό της και πήρε διαφορά 17 πόντων στο ημίχρονο (48-31). Στη συνέχεια ανέβασε ακόμη περισσότερο τον ρυθμό της και έφτασε να προηγηθεί ακόμη και με 30 πόντους (38-68) στα τελευταία λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και έτσι πανηγύρισε μια πολύ άνετη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα (61%/33%) και στα δίποντα (48%/42%), είχαν 4 περισσότερα ριμπάουντ και 13 παραπάνω ασίστ.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Μπορεί ο Ναβάρο να ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και 4/6 τρίποντα, όμως ο κορυφαίος παίκτης του παρκέ ήταν ο Σατοράνσκι. Ο Τσέχος φόργουορντ είχε 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 10 ασίστ σε 28 λεπτά.

Πολύ καλός επίσης ήταν ο Άντε Τόμιτς που είχε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 23'.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σε πολύ ρηχά νερά κυμάνθηκε η απόδοση του Μπρόκχοφ, ο οποίος σε 18 λεπτά είχε 2 πόντους με 1/5 προσπάθειες, ενώ είχε και 3 φάουλ. Θετικό τα 4 ριμπάουντ και οι 2 ασίστ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η αμυντική λειτουργία της Μπαρτσελόνα στη δεύτερη περίοδο. Οι παίκτες του Πασκουάλ κράτησαν τη Λοκομοτίβ στους 12 πόντους και με επί μέρους 24-12 ανέβασαν τη διαφορά από τους 4 στους 17 στο τέλος του ημιχρόνου.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Μπαρτσελόνα κρατά το... τελείως διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασε σε διάστημα 2 ημερών και τα εκπληκτικά ποσοστά στα τρίποντα (16/26, 61%), ενώ η Λοκομοτίβ την εμφάνιση του Ντιλέινι που είχε 19 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Λοκομοτίβ τα πάντα, καθώς καλείται να παρουσιαστεί τελείως διαφορετική στα δυο παιχνίδια στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ανακτήσει ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα 1-1

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα 66-61
Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα 66-92
Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ Κουμπάν 19/4
Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ Κουμπάν 21/4
Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα 26/4 (αν χρειαστεί)