Euroleague: Λαμποράλ - Παναθηναϊκός στις 21:45

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Λαμποράλ - Παναθηναϊκός στις 21:45
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο πρώτο του ματς στη Βιτόρια, ωστόσο απόψε (21:45/ΕΡΤ) θα έχει την ευκαιρία για το break κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα.

Το τελικό 84-68 δεν χρίζει περαιτέρω ανάλυσης. Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο πρώτο προημιτελικό με τη Λαμποράλ Κούτσα, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν έχει χαθεί. Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται εκ νέου στη Βιτόρια κι αν βελτιωθούν και παίξουν όπως μπορούν, με βάση δηλαδή τα όσα είδαμε στο δεύτερο γύρο του TOP 16, είναι δεδομένο πως μπορούν να μπουν στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Αθήνα με το 1-1 στις αποσκευές τους.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση θέλει να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είναι πιθανό να στερηθεί ένα πολύ σημαντικό… εργαλείο του, καθώς ο Άνταμ Χάνγκα τραυματίστηκε στο Game 1 κι είναι αμφίβολος ενόψει του Game 2.

«Θα 'ναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε κάτω απ' τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει εδώ στη Βιτόρια, ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας, είναι να παλέψουμε σκληρά. Όλα τα υπόλοιπα λάθη που μπορεί να γίνουν είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε. Αυτό είναι το Νο.1 ζητούμενο», υπογράμμισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Την απόδραση από τη Βασκονία κυνηγά απόψε ο Παναθηναϊκός. Στο 2.90 προσφέρει η Novibet το διπλό του «τριφυλλιού»

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ vs. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Στο ματς που θα ανοίξει το σημερινό (15/04) πρόγραμμα, η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα υποδεχτεί για δεύτερη φορά τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 1-0 με 66-61 έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς και θέλει να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη, στόχος των Καταλανών είναι το break, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά στη Βαρκελώνη!