«Κόμπι έλα στο Τορίνο»

«Κόμπι έλα στο Τορίνο»

bet365

Η ιταλική ομοσπονδία κάλεσε τον Κόμπι Μπράιαντ να παρακολουθήσει το Προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχει και η Ελλάδα.

Ο Τζιοβάνι Πετρούτσι πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ στην Ιταλία έγραψε γράμμα στον Κόμπι Μπράιαντ τον οποίο και προσκάλεσε στο προολυμπιακό τουρνουά (θα παίξει και η ΕΛλάδα) στο Τορίνο,

Το γράμμα της ιταλικής ομοσπονδίας στον Αμερικανό:

«Αγαπητέ Κόμπι,

Ακόμη κι απόψε με την ευκαιρία του τελευταίου σου αγώνα με τη φανέλα των Λέικερς κατάφερες να με συγκινήσεις. Το έκανες με τους 60 πόντους που σκόραρες απέναντι στη Γιούτα, με τα ειλικρινή δάκρυά στο τέλος του αγώνα, με τα χαμόγελα σε όλο τον κόσμο και με τις δηλώσεις που έκανες στην ιταλική γλώσσα και ξαναζέστανες την καρδιά μου.

Λίγες μέρες πριν, όταν σου δώσαμε τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας με το όνομά σου, μάς διαβεβαίωσες ότι είσαι έτοιμος να τεθείς στη διάθεση του Ετόρε Μεσίνα με την εμπειρία σου και τις συμβουλές σου ώστε να βοηθήσει με κάποιον τρόπο τους «ατζούρι» να πάρουν την πρόκριση για το Ρίο.

Αυτή τη βραδιά αποφάσισες αυθόρμητα και μίλησες για την Ιταλία και την επιθυμία σου να επιστρέψεις σύντομα στη χώρα μας για να προβάλλεις τη δυναμική του μπάσκετ και να δουλέψεις με τους νέους. Ανάμεσα σε όσα είπες εστίασες σε δύο αποστολές της ομοσπονδίας μας και είναι κι αυτός ένας λόγος – πέρα από την επιθυμία των Ιταλών να σε δουν – που σου γράφω και σε προσκαλώ στην Ιταλία για τις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής. Όπως ξέρεις τις πρώτες μέρες του Ιουλίου φιλοξενούμε το Προολυμπιακό τουρνουά και θα ήταν υπέροχο να σε έχουμε δίπλα στο παρκέ στο πλευρό μας για να μας υποστηρίζεις.

Εκείνες τις μέρες το Τορίνο θα είναι η πρωτεύουσα του ιταλικού μπάσκετ και θα υπάρξουν διάφορα event σε επίπεδο νέων από την ομοσπονδία.

Ο Ετόρε Μεσίνα κι εγώ θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε προσωπικά για όσα έκανες στη διάρκεια της ανεπανάληπτης καριέρας σου. Στο Τορίνο θα είναι τιμή να σε έχουμε στο πλευρό μας για να σπρώξεις τους «ατζούρι» στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα πρόκειται για έναν όμορφο επαναπατρισμό ανάμεσα σε ερωτευμένους με το μπάσκετ και τη χώρα μας

Τζιοβάνι Πετρούτσι»

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα